Създаващ ефекта на ХАМЕЛЕОН , на водна основа, без миризма, декоративен транспортен лак.
Особености: Щадяща околната среда, висока покривност, гъвкава структура, прилага се със цел декорация на повърхности, прилага се върху бои на водна основа. Препоръчва се според цвета на античните бои сребро или злато.

Начин на приложение?

Подготовка на повърхността: ДЕКОАРТ СИМ (ХАМЕЛЕОН) се нанася върху бои на водна основа ЕЛЕГАНС ЕКСТРА МАТ/ЯАРЪМАТ. Преди нанасяне повърхноститие, на които ще се нанася, трябва да са сухи, чисти, равни, здрави и почистени от прах.
Начин на приложение: След нанасяне на определения цвят боя на водна основа ЕЛЕГАНС ЕКСТРА МАТ или върху стара боя за придаване на ефекта на хамелеона се нанася ДЕКОАРТ СИМ (ХАМЕЛЕОН). Преди употреба на ДЕКОАРТ СИМ (ХАМЕЛЕОН) разбъркайте добре. Също така и при хомогенното нанасяне да се разбърква добре. Нанасяте го без да го разреждате. Ако желаете да се подсили ефекта на хамелеона, трябва да се повтори. Втори пласт се налага след 4 часа.
Използвани инструменти: Нанася се с руло
Разреждане(смесване): не се разрежда, готов за прилагане
Покривност ( повърхност за боядисване): Зависи от попиваемостта. На повърхността за първия пласт 1 литър боя покрива 35-40 кв.м.
Време за съхнене при 20 °C: за 20 минути за допир, 40 минути за предпазване от запрашаване и 4 часа за втърдяване. При 5 °C не трябва да се използа!
Условия за складиране: Далеч от преки слънчеви лъчи, плътно затворени амбалажи, съхранявайте при температура при 5 – 35 °C. След употреба, когато е останала боя в опаковката, да се затвори плътно. Пазете от замръзване.

Файлове за сваляне

Цветове

*цветовете са илюстративни и може да изглеждат различно според настройките на вашия монитор.