Описание на продукта: чиста акрилна смола, създава изглед на невероятен блясък върху повърхността, усет на перлен ефект, на водна основа, без миризма, декоративна боя.
Особености: Щадяща околната среда, висока покривност, гъвкава структура, прилага се със цел декорация на повърхности, прилага се с различни видове апарати за пречупване на лъча на светлината, получават се най-разнообразни десени, боя за вътрешно приложение

Начин на приложение?

Подготовка на повърхността: Повърхностите, на които ще се нанася, трябва да са сухи, чисти, равни, здрави и почистени от прах.
Начин на приложение: Ако повърхността е неравна или напукана, употребява се за попълване стенен маджун НАТУРА ТРАНСФЕР АСТАРЛЪ, НАТУРА САТЕНЕН ГИПСОВ АСТАР или 1/7 разреден НАТУРА ПОЛИСАН, след изчакване на 18-24 часа се нанася първи пласт с ЕЛЕГАНС МАТ боя или ДЕКОАРТ ПЕРЛА със сатенено руло къс косъм. След 4 часа се нанася втори пласт с ДЕКОАРТ ПЕРЛА със сатенено руло къс косъм. Преди изхвърлянето на боята за декорация се препоръчва нанасяне с апарат.
Използвани инструменти: Четка, руло и с препоръчаните апарати за нанасяне на ДЕКОАРТ ПЕРЛА
Разреждане(смесване): не се разрежда, готов за прилагане
Покривност ( повърхност за боядисване): Зависи от попиваемостта. На повърхността за първия пласт 1 литър боя покрива 15-20 кв.м.
Време за съхнене при 20 °C: 20 минути за допир, 40 минути за предпазване от запрашаване и 4 часа за втърдяване. При 5 °C не трябва да се използа!
Условия за складиране: Далеч от преки слънчеви лъчи, плътно затворени амбалажи, съхранявайте при температура при 5 – 35 °C. След употреба, когато е останала боя в опаковката, да се затвори плътно. Пазете от замръзване.

Файлове за сваляне

Цветове

*цветовете са илюстративни и може да изглеждат различно според настройките на вашия монитор.